söndag 31 augusti 2008

After Work

I fredags var vi på after work, det var jätte trevligt. det var vi gamla vanliga som alltid hänger med när det är något skoj, det är ju vissa som aldrig kan följa med, lite trist för sammanhållningen på jobbet, men så är det, alla är vi olika och det är bara att gilla läget, men vi hade kul i varje fall.
Här nedan är Peter, så himla gullig å rolig.


Och här är våran sommarjobbare Dagmar som jobbade sista dagen i fredags. Jättetråkigt att hon skall sluta hon har varit hos oss i 1/2 år så det blir lite tomt när hon försvinner.
Vad skall man säga om Göran då?...... trevlig kille de´oxå, han hänger med på det mesta, det är alltid kul.
Och så Anna förstås,..... men vad är det för lutning på glaset mmmm ? Hur skall et här sluta? Det hoppas jag att jag får veta på måndag då jag försvann hemåt efter detta, då vi skulle på fotbollsmatch på lördag morgon med samling kl 9.00.......... Anna : rapportera till koksalen på måndag!!! torggatan eller? haha älskar dig du härliga vän!! Och så lilla tingeling, hon var med fast hon slutat hos oss, så roligt att hon hakar på ändå och ja, jag tror Göran kände sig som Peter Pan där bredvid, han kanske inte flög själv, men han svävade nog på små moln i varje fall.... *fniss*

Inga kommentarer: