fredag 15 augusti 2008

Killarna

Jag är gift med Lopen (Lars-Olof) sedan 2000 och vi har som sagt 3 underbara killar tillsammans. Han delar mitt intresse för Lundell men är kanske inte lika glad åt alla olika projekt jag hittar på här hemma i huset *fniss ...!!




August är född 2006 och är vårat lilla charmtroll som gärna hänger med och förstör för sina storebröder.... han pratar hela tiden och får oss alla på strålande humör med sina små frågor och kommentarer. Som 3:dje barn är det lätt att han bara hänger med på den andra barnens aktiviteter, men än så länge är han helnöjd med det.


Arvid är mellan killen som är född 2002, han är en liten spillivink som gärna "apar"sig. Han spelar fotboll och innebandy och hänger gärna med storebror och hans kompisar om han bara får en chans.



Albin är min största kille som är född 2000, han är en riktig sportkille som spelar både fotboll, innebandy och utebandy på vintern, så det är fullt upp med skjutsningar hit och dit. Men det gör jag så gärna. Han är en "riktig storebror" som tar hand om sina småsyskon.




1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka sötnosar!! :)