tisdag 26 augusti 2008

Vardagsrum

Tänkte visa några bilder från vårat vardagsrum.

Kunde inte låtabli att köpa några gladiolus när jag var på stan häromdagen,visst är de härliga.

De är så ståtliga på nåt vis. Mot en av väggarna i rummet har jag ett högt skåp från IKEA. Och over skåpet hänger denna lampa oxå från IKEA, den kanske inte är så fin som den är, men den lyser jättefint på kvällen, det är en favorit i vardagsrummet. (synd att det inte går att visa så bra med kort hur den ser ut när den lyser.)

Nu när hösten så smått börjar komma börjar det bli dax att hitta på några andra gardiner, men jag har inte hittat några som jag tycker om.

Jag har fäst gardinstången i taket, det blev faktiskt jättebra, man får mera höjd i rummet då, och eftersom vi har ganska litet vardagsrum så gjorde det ganska mycket för oss.


Och så hade vi ju bröllopsdag igår..... mannen kom hem med rosor (hade helst velat ha vita, men det törs man ju inte säga haha) Nä då han var jätte gullig. Vi har nu varit gifta i 8 år...... oj oj undrar hur gamal jag är egentligen, man kanske inte är 20 nå´mer ...... å inte 30 heller för den delen....haha

1 kommentar:

Kakelpanna sa...

Här får man lämna kommentarer i alla fall ;-)

Du har fått det så himla fint. Hah, man känner ju inte igen sig när man tänker på när vi var hem till dig och hälsade på när August var liten. Och det var ju inte länge sen, han är ju snaaaart tre år - eller hur var det??? Haha... Inte att det inte var fint innan, men du fattar.. tror det här mer är som du egentligen vill ha det!!?!

Vad fint det var med fotografierna på skåpet också. Och färska blommor, finns nästan inte något bättre!

Men faktiskt, jag stödjer karln din i den här frågan, jag håller också på röda rosor. =)

Sovdags nu, man måste ju orka jobba och sen AFTER WORK.
Coolt!

Kram,kram
Anna