torsdag 21 augusti 2008

Villervalla

Regn regn regn........... Orkade inte ta mig för att göra något ute idag heller. Gräset skulle behöva klippas och altanen skulle behöva sig en omgång, men men.......
Grabbarna och jag drog ner på stan en vända istället, Albin behövde en ny höstjacka så vi sprang ett varv på stan. Han har ju blivit lite noga med vad han sätter på sig så det duger ju inte med vad som helst hmmmm, men det tycker jag bara är kul, jag har alltid handlat alldeles för mycket barnkläder och det gör jag fortfarande!
Vi hittade i varjefall en softshelljacka av märket 8848 på intersport som både Albin och jag tyckte om så den fick det bli. En grå + svart med röda detaljer. Färgen syns inte riktigt på kortet, men den var jättefin tycker jag.
Sen hade mitt paket från underbara villervalla kommit oxå, med lite sköna dagiskläder till August. Det var tre st tröjor och två par härligt tjocka velourbyxor och en lite töntig mössa haha, men lite söt var den....... så nu har han lite roliga höstkläder.

Och så kom ju de sista markiserna upp, det blev jätte bra när det äntligen blev klart.

2 kommentarer:

A home far away sa...

Völkommen till bloggvärldens underbara land:-

Hoppas att du ska trivas!

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Välkommen till Bloggosfären :) Skicka mig gärna dina bilder på room@live.se, Det är lite enklare att bearbeta dem då. Berätta gärna vad ni gjort och så ...